Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ [ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ] [ΗΠΕ11-0314394]
Άξονας: 1.ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΠΕ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €4,571.80
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €4,571.80
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Με την τόνωση της ρευστότητας και τα χρηματικούς πόρους που θα βρίσκονται άμεσα διαθέσιμοι, η επιχείρηση θα μπορεί να υλοποιήσει το σχεδιασμό της ‘’επόμενης ημέρας’’. Θα μπορέσει να σχεδιάσει νέα προϊόντα ή υπηρεσίες διαθέσιμα/-ες για τους πελάτες της, ενημερώνοντας τους μέσω των επικοινωνιακών καναλιών που διαθέτει. Επιπλέον, έχοντας τα ταμειακά διαθέσιμα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει με τρόπο για να κλείσει συμφωνίες με προμηθευτές, ενδεχομένως με καλύτερους οικονομικούς όρους. Με τον τρόπο αυτό θα επικοινωνήσει έμμεσα στους προμηθευτές την προέλευση των διαθέσιμων πόρων. Η προμήθεια α υλών ή εμπορευμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές θα τονώσει τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και τις επιχειρήσεις της προμηθευτικής τους αλυσίδας, μέσω της διοχέτευσης κεφαλαίων στην αγορά.
Κρισιμότητα
Η παραμικρή παρέκκλιση από τον προγραμματισμό ή τον προϋπολογισμό μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία στα έσοδα και κατ΄ επέκταση στη βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης. Το παρατεταμένο αρνητικό κλίμα αβεβαιότητας στο οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις επιβαρύνει επιπλέον τη λειτουργία και την πορεία της επιχείρησης. Η εύρεση οικονομικών πόρων για την αντιμετώπιση αυτής της παρατεταμένης οικονομικής στενότητας στην οποία λειτουργεί η κάθε επιχείρηση μόνο θετικές συνέπειες μπορεί να έχει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, καθώς τονώνει τόσο τη ρευστότητα και την ψυχολογία του κάθε επαγγελματία, αλλά συνάμα βοηθά στον απρόσκοπτο σχεδιασμό και εκτέλεση του γενικού επιχειρηματικού πλάνου.
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
-
Δείκτες Εκροών
  • CO01.Άνεργοι, συμπεριλαμβανομένων των μακροχρόνια ανέργων
  • CO02.Παραγωγικές επενδύσεις: Αριθμός επιχειρήσεων που λαμβάνουν επιχορηγήσεις
  • CV20.Κόστος μη επιστρεπτέας οικονομικής ενίσχυσης στις ΜΜΕ για κεφάλαιο κίνησης για την αντιμετώπιση του COVID-19
  • CV22.Αριθμός ΜΜΕ που λαμβάνουν μη επιστρεπτέα οικονομική ενίσχυση για κεφάλαιο κίνησης για την αντιμετώπιση του COVID-19

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.